NYTT FRÅN HELGEN

Rubriken säger allt, kommer ett inlägg senare idag om vad jag gjorde i helgen.




Söt liten topp man kan ha till många många olika stilar.

Gina Tricot - 80,00 (79,50)


Framifrån.


Så..


3 st. för 99,00 :- Gina Tricot










Det var allt för nu




-Sandra

Tjena babes!

Freedag. Så skönt. Skulle ha skrivit igår men hann inte, gjorde läxan och var ute med polare. Men det här är allt jag hinner skriva nu tyvärr :/ ska fixa gympakläder osv.


Dagens Makeup.



Outfit commin' up later.





- Sandra

Cilla hära !

Hej , nu har du en ny header ! ♥
puss ♥

Tjena Tjena!!

Jag har inte varit i skolan på grund av att jag mått dåligt över personliga andledningar... Jag står nämligen över ett beslut som jag inte vet om jag ska göra eller inte. Imorrn ska jag ha sånt där utvecklingssamtal i skolan..

Har inget att skriva om



- Sandra


FRIDAY MAKE-UP

Såhär såg fredagssminket ut







HISS ELLER DISS !?


SMINKBLOGG!

Hej alla, nu är jag hemma igen från Olivia. Helgen var skitkul vi var ute och snurrade igår och träffade en killkompis. I fredags sminkade vi os och tog lite bilder som vi brukr göra det kommer upp lite sen.



Men nu är det såhär, Angående rubriken.. japp det stämmer jag kommer göra om denna blogg till en sminkblogg. Så idag kommer det kanske en sminkning.


Ville bara säga det!





- Sandra

Hej Alla!

Kan inte sova!!!!!! försöker om och om igen det går inte..... så jag satte på tv:en fungerar inte heller..... Sen tänkte äh har ju glömt och blogga på ett tag så jag gör väl det nu när jag ändå inte har något annat att göra. Klockan är 03:46 ... klockan ringer om c.a. 2,5 timme. Vad ska jag skriva om när jag äntligen nu gör det!

Helgen ser ut såhär : Imorrn, skola sen hem till Olivia och sova över hos henne. Var ett tag sen vi gjorde något ensamma så det ska bli jättekul. Sen på lördag inget planerat direkt... Söndag, är jag väl troligtvis hemma och slappar förbreder mig inför en ny skolvecka med prov och andra tråkroliga saker...


Har packat klart till imorrn, innehåll : Allt man behöver för en nice tjejkväll! nej men, sovkläder, Midjekjol, (sytt själv) En magtröja, (cruel to be kind) Och en italiensk tröja en till magtröja ungefär.. Det var allt klädmässigt, sen hårborste, lite smink, tandborste, deo/parfym. OCH SJÄLVKLART EN HEL DRÖS MED SKRÄCKISAR!!!!! Nu jävlar ska vi bli rädda haha...

Juste!! En VIKTIG sak som har hänt, min MOBIL har liksom br pajat ihop sådär.. inte glad för det, kameran gick sönder när den laddas på något konstigt sätt, och nu händer samma sak med mobilen det rätt sjukt. Mamma är skyldig en summa pengar, som jag skulle kunna köpa en ny telefon för om jag fick pengarna såklart, Men mamma är ju student så hon kan inte få ihop alla pengar nu. Tänker ringa pappa på söndag och fråga om han har någon " Extra Telefon " jag skulle kunna låna för tillfället, tills jag fått/hittat/köpt en ny.

Duktigt nog har jag jue, tagit bagen som vi har liggandes hemma.... den går ju inte att stänga och dom andra väskorna är förstora för en natt elr så liksom... men men får ta ett bälte eller något som kan hålla igen det lite grann.....


En till sak att notera är att jag inte längre är blondin.. har färgat idag.. nu är jag en brunett, ljusbrunt/mörkblond kalla det vad ni vill.... men ja..








HISS ELLER DISS !?!?!?






Aja, nu ska jag sätta på mig kläder och äta frukost osv. Men ni får ha det så bra så länge så hörs i slutet av helgen. Puss på er!







- Sandra


ny header

Heej , de är Cilla som skriver lite snappt men aa hoppas du blev nöjd nu sandra ♥ puss

Tjena babes!

Har inte orkat skriva på bloggen sen jag kom hem från pappa... sorry.

Men har varit sjuk osv.

Håller på och ska göra som en slags skiva (inte i studio) .

Har fullt upp med låtarna.. nu asså ska hitta beats och skriva texterna vet inte ens hur många låtar jag ska göra, dom måste ju bli riktigt bra ju så.

Får tänka efter rejält, Men jag har en låt halvägs som är bra, handlar om en av mina kompisar, det kommer dom flesta låtarna göra och vad jag gått igenom osv.



- Sandra


RSS 2.0