Har inget att säga..

Jag gråter inombords, Är helt förstörd.. Du kunde ha sagt något innan jag åkte till dig... Älskar dig. Förlåt för att jag vände ryggen till.. det bara blev så. Du har sagt ditt nu....






-Sandra.....

Hej Alla!

Vet.. urdålig uppdatering men nu.. Nu ska jag skärpa mig och börja skriva!! Jag funderar på att färga om lite grann? jag gillar min hårfärg som jag färgat till, men ja vill mixa lite.. Behöver eran åsikt om det här!




Såhär ser det ut nu :



Ser ju rätt så drogad ut haha.. Men men back in track, Nu måste ni säga om det skulle passa eller inte?

Funderar på dom här fägerna!



1
2
3


Välj en siffra som ni tror passar bäst (tänk på tt det kommer bli lite mörkare på mig än vad färgen visar)



Skriver sen!





- Sandra





FALKENBERG!

Hej, som rubriken lyder så är detta min sista praktikdag och sen efter det så drar jag hem packar ner skor m.m och går till centrum och tar tåget till Centralen. Ska sova hos min farmor inatt eftersom tåget till Falkenberg går 07:10 tiidigt! Men vi får fönsterplats och frukost m.m Ska ju få hälsa på hos mina söta kusiner och deras underbara föräldrar!



Sara (Mamman)



Samuel (Pappan)



Wilbur & Dorian (Kusinerna)








SAndra

Café Voltaire!

Hej bloggen, lite sent att skriva nu jag vet. Men när jag satt på bussen hem så halvsov jag nästan så jag sket i sången och gick hem och la mig i soffan. Somnade direkt.. och sen blev jag väckt av mamma vid 17-18 tiden.. SÅ jag orkade inte gå till bandträningen heller, men slutpratat om min konstiga sömn och hello till första dagen på caféet!

Jag åkte dit och var framme vid Caféet vid 7,55 ? typ.. och knackade på rutan.. efter 10 minuter fattade dom att det var något som jag ville. dom öppnade dörren och frågade "Ska du praktisera här?" Jag svarade "Japp" "Men skulle inte du vara här förra veckan med..!? " jag stelnade till och tänkte efter.. "Nej det var den här vecka" Hon visade mig runt och sa "Här har du ett skåp ta ett förkläde och en T-Shirt och kom upp sen med hissen.. Det var lugnt på morgonen och det blev rätt så tråkigt ett tag.. Jag hade inte fått i mig någon vidare bra frukost så magen var jju helt tom. Till slut sa dom "Om ni vill ha typ en kaffe eller kanske varm choklad/Oboy så kan ni ta det" jag visste hur man gjorde kaffet där så jag tog varm oboy i en tekopp. En fördel med praktikplatsen nu är att 2 tjejer som jag gått i samma skola med också praktiserar där. Linnéa och Elin. Jag gick i samma klass som Linnéa förut så det var kul att man kände dom lite grann iallafall. Vid 10-12 tiden började vi få fler och fler kunder och det var brickor på bord som vi hämtade osv. När vi lämnade in brickan till han som sköter disken var det alltid en ny bricka med rena jättevarma tallrikar och koppar och glass! Jag råkade skålla mig lite lätt men har satt på lite fuktkrämer och det är inte ömt längre i fingertopparna. Jag kände mig väldigt hemma här med vilket känns jättebra.Personalen är jättetrevliga vilket är ett stort plus!

Nu har ni hört om första dagen.. Så nu sa jag kolla en lite tidigare buss tills jag ska gå idag.



Ha det bra skriver snart igen.





- Sandra

DJURMAGASINET

LÄS
rubriken.. Har praktiserat där i 4 dar. Skitkul lärt mig så sjukt mycket på så kort tid.. Imorrn är sista dagen jag praktiserar där..  Är faktiskt riktigt deppig för det... för man får göra så mycket mer än att städa burar osv.
• Städa Burar/Akvarium/Terrarium ( fåglar, kaniner, hamstrar, gerbiler, fiskar, sköldpaddor, salamandrar, marsvin )
• Marknadsförning
• Scanna varor och checka leveranser. (hör ihop med marknadsföring men ändå)
• Vara med djuren. Dvs. Klappa och ta ut och få dom vana med människor omkring sig, och att minska risken att få en hamster/gerbil att inte bli lika skygga osv.
• Hjälpa kunder.
Det kanske inte låter så kul, men om ni provar kan jag lova att ni inte ångrar er!
Kommer sakna alla djuren att inte gå in i djurrummet på morgonen och höra fåglarna kvittra, det kan visserligen vara jobbigt men det hör till. Att inte Få ta ut kaninerna lite och gosa med dom och samma med hamstrarna. Att inte hälsa på vattensköldpaddan i städrummet.. Att inte få fylla på reptilernas mat och inte få hålla i minisköldpaddorna. Att jag nu måste gå in i en ny rutin att nu ska jag gå upp och baka istället och ta reda på hur det känns att jobba på ett Café. Det är visserligen spännande. Men det är djur jag vill jobba med, det har jag ju velat inombords sen jag var liten. EN dröm om att en dag bli en vetrinär eller iallafall djurskötare. Det är jobbigt att tänka på. Vet kanske lite överdrivet för en veckas vist. Men på något sätt kändes det som om jag redan jobbade där. Vilket gjorde allt jobb så kul! Det känns att veta att efter morrondagens jobbdag kommer jag inte tillbaka dit på måndag igen. Personalens hundar, Malte, Nova, Pixa, Miliette. Kommer sakna dom väldigt mycket, så sjukt söta och snälla hundar. Att få praktiksera där. Det kan inte beskrivas med ord asså. Det går verkligen inte. Det har ju varit en dröm jag strävat efter länge länge asså. Och nu när det verkligen hände vill jag inte att det ska ta slut. Personalen som jobbar där är så otroligt trevliga och roliga och sjukt snälla. Att få lära känna alla som jobbar där, att kunna prata med dom som om jag känt dom i flera år tidigare, det betyder sjukt mycket det med. Att inte gå in och diska matskålar och andra tillbehör i buren kommer vara svårt att vänja bort.. riktigt svårt faktiskt. När jag läser igenom vad jag skrivit. Det känns verkligen. Känner hur små tårar tränger sig utöver ögonytan. Jag hoppas bara att jag känner mig lika välkommen på Café Voltaire också. Att jag får en bra relation till personalen där. Att jag känner att jag hör hemma där.
- Sandra

CILLA LUNDGREN

Sho bloggen. Därav rubriken fattar ni att Cilla varit här eller hur.. :) hon sov här. Och vi har dansat runt och fjantat oss eller vad man nu ska säga.









Liknar min mamma sjukt mycket här.








Det var lite bilder ifrån igår :)

Idag.





Skriver sen.




- Sandra


RSS 2.0