Hej!

Hur mår ni alla? Precis som jag sa att jag skulle blogga så nu gör jag de. Är hos Cilla och kollar på wrong turn och sitter vid datan.
Skriver sen!!
-Sandra♥

Hej!

Long time, no see.

Vet har inte skrivit på ett tag. Har haft fullt upp. Idag har jag proov! I SO-Människan typ industriella revolutionen tror jag ?  Men jag har pluggat hårt och idag åker min syster :( så jag får inte se henne förens efter jul.. Så snart innan jag går går jag upp och säger hejdå till henne och hennes kompis Ida. Men nu måste jag skriva klart en berättelse ses snart!


- Sandra


Hej!

SORRRY!!!!!!!! det blev strul med videoinlägget m.m. Men. I lördags åkte jag och Marian till min älskade pappa! Skitkul. Ska nog kanske åka den här helgen med. Fast hela helgen. Vi stannade bara lördag-södag. Skönt att träffa min söta hundar! Pic's comin' up later. Nu dunkar jag Rihanna's nya skiva "Talk That Talk" Helt okej faktiskt!
Hade tänkt att jag skulle lära mig Katy Perry -  Firework på keyboard men filmbevis. Vad tror ni om det ?? :)

Aja, bloggar sen! Ska äta och sätta på mig myskläder.



-Sandra





VIDEOLÄGG KOMMER SNART!

läs rubriken sötisar.



- Sandra

Tjo Tjo!

Life is so fucking good rigth now. Asså jag känner att det går bättre och bättre. Jag behöver bara få tankarna på annat och bara bli helt knäpp för någon timma. Jag längtar tills jag går och gymmar nästa gång. Det är värsta adrelin kicken för mig. Men jag var med Cilla, Marian och Sara idag. Vi åkte till Jordbro och blev helt flummiga. Skitkul. Vi blev Helt jävla freaky haha. Aa obeskrivligt haha. Det görs imorrn med. Supernice. Nej nu ska jag skriva om något mer seriöst istället.
Ja funder på att åka till min pappa i helgen som kommer. Asså direkt efter skolan på fredag och stanna tills på söndag. Skulle vara riktigt soft. Att få komma ut till den friska lantluften och bara ta det lugnt. Gå ner till ån och höra vattenbruset. Åh, åkte ju dit i somras med Cilla. Så jag hade tänkt att fråga om hon och Marian vill hänka på dit? Det ska jag fråga dom om och pappa såklart, men han har sakt att han vill träffa mina vänner och se om dom är "bra" för mig. Osv. Men ifall det blir så, så skulle det vara skitkul. För jag menar att träffa pappa och hundarna är ju inte helt fel och att ta med sig ett par riktigt bra vänner är ju inte helt fel heller. Bara ta det lugnt och ta dagen som den kommer. Då ska dom få reda på hur det är där ute. Kyckling varje dag haha. Träning och Chill. Vi har datorer där så jag kommer blogga därifrån och då kommer det kanske lite bilder också. Fast det är ju bara en helg då. Men i sommar så blir det längre. Åh hoppas att han kan i helgen!! Isåfall blir det ju bäst.
Lite bloggtips om några söta bloggerskor!
1. http://cillalove.blogg.se/
2. http://nighte.blogg.se/
3. http://sarabastt.blogg.se/
Slumpmässig ordning. Ingen jämförelse.
Ligger i min säng och kollar runt på datan med lurar till telefonen och dunkar nrj-radio haha.
Här och nu LOVAR jag. Verkligen LOVAR att bli bättre med bloggen. Uppdatera mer och dela den m.m . Osv.
Men nu ska jag chilla runt på facebook tills jag blir för trött.
Kram, Skriver mer imorrn. (LOVAR)
-Sandra

Tjo Tjo!

Hur mår ni? Jag mår bra, iaf nu. Har vart sjuk hela veckan så nu mår jag bra igen. Jag ska till skolan imorrn igen. Skönt och träffa polarna igen. Har haft sån tråk här hemma. Ja.. har inget mer att skriva om nu. Men vi hörs imorrn.
Kram
- Sandra

Tjo!

Lite gladare inlägg nu. Hade skitkul idag med Kanya, Selma, Cilla, Ida. Köpte 6L julmust skakade hälften köpte ett kilo godis och bara flummade runt. Haha finns video på fb. Men iallafall, har börjat glömma nu. Börjar , restarting my life. Ja, Ska göra en ny header också hehe .. Men skriver lite senare kanske haha.




- Sandra

Morgon...

Sovit 3 timmar.... 3 TIMMAR!  på grund av han. Men varje sms är lika drygt.. Jag vill o försöker, men han vägrar. Han tror jag blir lack på han nu. Jag blir inte lack, blir besviken.. eftersom det var liksom för typ nån dag sen som vi låg i hans säng och snackade. Jag råkade vända ryggen till... Vilket han fortfarande gnäller...

Nu ska jag o Amina äta.



-Sandra

Hej.....

Kan inte sova... Det är asjobbigt. Svårt att förstå det ännu, Smsar med Cilla.. Det har väl hjälpt lite.. men råkar ju alltid hamna på ett av hans sms... Dags att rensa inkorgen nu. Kommer fortfarande ihåg kvällen jag erkände. Kvällen som det blev bra. Kommer också ihåg när du sa att du inte brydde dig om vad dom andra sa. Om att jag var yngre än dig. Jag trodde på det, tills nu. Hur kan man mena något utan att tänka!? Som sagt.. Jag kan inte sova... Vilket är det som jag behöver mest nu.


Nu Ska Jag Smsa Lite Med Cilla..





- Sandra


RSS 2.0